дом Общество Кметът Любомир Христов: Честит 11 май – Ден на Шумен!

Кметът Любомир Христов: Честит 11 май – Ден на Шумен!

0
ДЯЛ

Уважаеми съграждани,

11 май е една от онези дати във вековната история на Шумен, които са свързани с духа и традициите на нашия град, с почитта към светите братя Кирил и Методий и с отношението на шуменската общественост към образованието и духовността.
За първи път обаче от обявяването на 11 май за Ден на Шумен няма да има масови тържества за празника. Но това съвсем не означава, че не обичаме града си. Напротив, днес химнът “Оттука започва България” ще звучи отблизо и далече, за да покажем нашата привързаност към родния град, независимо къде се намираме.

Скъпи шуменци,
Днес не можем да бъдем заедно на площада. Можем обаче да почувстваме различния празник със своите близки. Защото градът е нашият общ дом, нашето семейство, което обичаме, пазим и за което се грижим с любов и отговорност. Да покажем на децата си, че тази обич се носи завинаги в сърцето, независимо от обстоятелствата и времето. Да ги научим, че трябва да живеем, да работим, да градим своето настояще и заедно да се справяме в трудни моменти. А бъдещето ни зависи от силата на разума и мъдростта, с която ще продължим напред. Сигурен съм, че ще излезем от тази криза по-силни и по-способни истински да се радваме на празниците. Затова бъдете здрави.
Честит 11 май – Ден на Шумен!

Любомир Христов
Кмет на община Шумен
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияС виртуално изпълнение на „Оттука започва България“ Шумен посрещна своя празник
Следваща статияАпаш задигна 50 лева на монети от закусвалня в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here