дом Общество Кметът Горчев зарадва първолаци със специални подаръци

Кметът Горчев зарадва първолаци със специални подаръци

0
ДЯЛ

Двайсет първокласници от община Велики Преслав ще прекрачат училищния праг с кметски ранички и пособия за работа в клас. В навечерието на новата учебна година кметът д-р Александър Горчев поднесе специални подаръци на деца от социално слаби семейства, съобщиха от пресцентъра на общинската администрация.
„По пътя на знанието и науката всеки трябва да върви уверено, без значение от какъв етнос е и с какви финансови възможности са родителите му. Образованието е онзи фундамент, без който нито един народ няма бъдеще, а бъдещето ще градят именно тези деца”, каза Александър Горчев преди вълнуващата среща с първокласниците. В село Драгоево тризнаците Сияна, Ивайла и Божидар дадоха обещание, че ще наблягат на буквара и учебните тетрадки, но ще намират свободно време и за весели игри.
Специалните подаръци от кмета донесоха радост и усмивки не само на първолаците, но и на техните родители. „След броени дни първият звънец ще ви призове в класните стаи. Бъдете здрави, ученолюбиви и старателни. Не забравяйте, че само с труд и упоритост ще сбъднете най-смелите си мечти. На добър час!”, пожела на най-малките ученици кметът на Велики Преслав.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПозиция на „Крис Ойл 97“ ЕООД по повод наша публикация
Следваща статияПишман рокер подкара нерегистриран мотопед

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here