дом Общество Кметският екип на община Нови пазар откри дарителска кампания с 4 500...

Кметският екип на община Нови пазар откри дарителска кампания с 4 500 лева за борба срещу COVID-19

0
ДЯЛ

Кметът на община Нови пазар Георги Георгиев обяви дарителска кампания в подкрепа на Общинския кризисен щаб за борба срещу COVID-19. Това съобщиха колегите от 60city.net.
Към него се присъединиха Айсел Руфад, заместник – кмет на общината и Иван Ганчев – председател на Общинския съвет, които също дариха възнагражденията си.
Общата сума, която даряват е на стойност 4 500 лева.
Със събраните средства ще се разпорежда единствено Общинският кризисен щаб за борба срещу COVID-19.
Общинското ръководство призовава всички граждани – физически и юридически лица, да подкрепят кампанията в знак на съпричастност.
Банковата сметка, по която могат да се правят дарения за борбата с COVID-19 е:
BG 92 FINV 91508415926535 FINVBGSF
Основание на превода: 445100
Борба срещу COVID-19

Снимка: 60city.net
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЩе тестват за коронавирус работещите на „първа линия“
Следваща статия5 000 лв. от Община Каспичан за болницата в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here