дом Общество Кметове с послания за Деня на Независимостта

Кметове с послания за Деня на Независимостта

0
ДЯЛ

„На днешната дата преди 111 години България е извоювала едно от най-скъпите си богатства – националната си независимост. Яркият подвиг към идеала за свободно Отечество е изключителен повод за гордост и заслужава признание и почит.
Да се замислим за миналото и с гордо вдигната глава да продължим напред, следвайки заветите на нашите предци“. С това послание кметът на община Каолиново Нида Ахмедов поздравява съгражданите си.
„Нека да се поздравим с тази светла дата в българския календар и нека отстояваме нашата независимост“, пише в обръщение инж. Мердин Байрям, кмет на община Върбица.
Според кмета на община Никола Козлево Ешреф Реджеб, „тази дата ни изпълва с увереност и гордост, но и ни задължава да продължим да развиваме страната си по европейски, следвайки пътя на изконните български идеали за свобода и независимост.
Честит Ден на независимостта, желая повече оптимизъм и вяра,че с всички сили и възможности можем да успеем“, завършва неговият поздрав за празника.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияГайдар поведе празничното шествие за Независимостта в Шумен
Следваща статияМаршове и български хора в центъра на Шумен за 22 септември

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here