дом Политика Кирил Добрев в Шумен: БСП няма да бъде ракетоносител за амбициозни персони

Кирил Добрев в Шумен: БСП няма да бъде ракетоносител за амбициозни персони

0
ДЯЛ

В БСП Шумен няма разцепление. Нито БСП 1 и БСП 2. Предстои сериозно организационно укрепване на организацията. Това е целта на посещението ми в Шумен“, заяви зам.-председателят на партията Кирил Добрев тази вечер в Шумен. Крайно време е създадените емоции да бъдат прекратени, тъй като предстоят европейски и местни избори. В частни сметки на тоя или на оня не участвам, категоричен бе лидерът. Той съобщи, че няма да бъдат налагани никакви наказания за провеждани различни партийни форуми.
Случаят Шумен с възникналото напрежение около сформираните две фракции в организацията бил окончателно приключен за ръководството на БСП. Партията нямало да бъде ракетоносител за някои персони с амбиции.
Добрев работел само с лeгитимното ръководство на шуменската структура. Минали времената, когато хора отгоре, идвали в Шумен и комуникирали „с когото им е кеф“.
Лидерът бе повече от категоричен, че ако бившият кмет на Шумен се кандидатира, но извън БСП, ще бъде изключен. Ако конференцията го избере и подкрепи, жив и здрав да е – каза Добрев. Ако Красимир Костов участвал активно в европейския вот, преди местния имал шансове за успех.
Националното ръководство на соцпартията вече имала визия за профила на своя кандидат за кмет. А именно – да бъде избираем, да умее да акумулира енергията на хората, които искат промяна.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбщински съветник: Изключването на Велики Преслав от проекта за водопровод от яз. „Тича“ е скандално
Следваща статияКметът Христов свиква Общинския щаб по бедствия и аварии

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here