дом Общество Кило трюфели, каруца и незаконни дърва за огрев конфискуваха горските в Шуменско

Кило трюфели, каруца и незаконни дърва за огрев конфискуваха горските в Шуменско

0
ДЯЛ

Килограм трюфели, една каруца и незаконно събрани дърва за огрев са конфискували горските в Шуменско през изминалата седмица. Това съобщиха от Североизточното държавно предприятие (СИДП).
Общо 410 проверки са извършили служителите на СИДП през изминалите седем дни.
За разкрити нарушения са съставени шест акта и един констативен протокол.
Каруца и 0,60 пространствени кубически метра дърва за огрев задържаха през седмицата горските от Държавно горско стопанство-Нови пазар. На нарушителите са съставени два акта по Закона за горите. За седмица в стопанството са извършени 37 проверки.
Един констативен протокол са съставили и горските от Държавно горско стопанство-Шумен, които през седмицата са извършили 59 проверки на превозни средства и обекти за добив на дървесина.
42 са проверките в Държавно ловно стопанство-Паламара за периода, а 43 в Държавно горско стопанство-Смядово. Нарушения не са констатирани.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЯсни са номерата на бюлетините на партиите и коалициите за местния вот наесен
Следваща статияТази събота: Поредното голямо чистене и зарибяване на река Голяма Камчия

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here