дом Други КЕВР разпореди на ВиК-Шумен да извърши проверка по сигнал на общински съветник

КЕВР разпореди на ВиК-Шумен да извърши проверка по сигнал на общински съветник

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР) моли управителя на ВиК-Шумен Жанета Панайотова да извърши проверка на изнесеното в сигнал на общинският съветник от Шумен Васил Тодоров (ДСБ), че от 18 януари жителите на градовете Шумен и Велики Преслав и селата Дибич, Панайот Волово и Белокопитово не могат да ползват водата от домашните си чешми за пиене и готвене. В писмото, изпратено до Комисията на 29 януари, се посочва, че лабораторни изследвания на водата от яз. „Тича”, направени от РЗИ-Шумен, са показали завишаване на стойностите по показател „мътност”.
Резултатите от проверката трябва да бъдат докладвани в КЕВР в 7-дневен срок от днес. Становището по изнесения в сигнала проблем трябва да бъде придружено от относимите към случая документи, заверени по надлежния ред.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияУлица „Добруджа” в Шумен става еднопосочна от април
Следваща статияВодата от яз. „Тича” продължава да е мътна и негодна за ползване в домакинството

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here