дом Криминале Катастрофа край Веселиново прати 41-годишна жена в болница

Катастрофа край Веселиново прати 41-годишна жена в болница

0
ДЯЛ

41-годишна жена е пострадала след инцидент на пътя вчера, съобщиха от ОДМВР-Шумен.
Около 14:50 часа, край село Веселиново водач на лек автомобил „Ровър“ с русенска регистрация предприел маневра изпреварване на лек автомобил „Дачия Докер“ с пловдивска регистрация. При изпреварването загубил контрол над автомобила и ударил странично „Дачия“-та. След удара двата автомобила излезли извън пътното платно. В МБАЛ-Шумен за преглед е откарана жената, която била зад волана на „Дачия“-та. Установена е фрактура на пубисна кост, няма опасност за живота й.
Водачът на другия автомобил, 23-годишен мъж от Русе не е пострадал.
Двамата са правоспособни, тествани са за алкохол. Пробите са им отрицателни. За престъпление по чл. 343 ал. 1 НК е образувано досъдебно производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДвама зад волана с над 2 промила, друг с отнета книжка подкара кола
Следваща статияНови четирима с COVID-19 са настанени за лечение в шуменската болница

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here