дом Общество Касови бележки за над 6 млн. лева от Шумен в лотарията на...

Касови бележки за над 6 млн. лева от Шумен в лотарията на НАП!

0
ДЯЛ

От стартирта на лотарията на НАП от началото на 2019 година до момента, шуменци са регистрирали 456 696 броя касови бележки. Те са на обща стойност 6 269 302,15 лева. Това съобщиха от НАП – Шумен.
Чрез ПОС терминал са регистрирани 22 752 касови бележки, чрез сайта на НАП са регистрирани 433 985 бележки, а близо 15 000 са регистрациите чрез мобилното приложение с QR код. Статистиката сочи, че шуменските участници и към момента се нареждат на 11-о място по активност от общо 28 –те области в страната.
Близо 2 500 жители от областта са потенциални победители в лотарията на НАП.
Остават броени дни, в които участниците в лотарията могат да регистрират касови бележки и да се състезават за наградата от 50 000 лв. Големият късметлия ще бъде изтеглен на 9 декември в ефира на bTV. Потребителите могат да регистрират касови бележки на сайта https://.kasovbon.bg до 11.59 часа на 8 декември.
От началото на трети сезон на инициативата за участие са регистрирани над 20 милиона касови бележки на обща стойност 270 милиона лева. Като над 2 милиона от тях са въведени през мобилното приложение на НАП чрез сканиране на нововъведения QR код на бележките. Касовият бон с най-висока сума, който участва в Лотарията, е за близо 10 хиляди лева.
Лотарията с касови бележки доби популярност и в социалната мрежа Фейсбук. Там страницата на играта – https://www.facebook.com/kasovbon, има над 7 000 последователи.
В данъчната лотария участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт – www.kasovbon.bg. Както и през предходните сезони, данните, които се въвеждат, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват от НАП.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияАкция: Събарят незаконни къщи на ало измамници
Следваща статияБлизо 100 благодетели ще получат сертификати и плакети за Деня на шуменските дарители

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here