дом Здраве Кардиолози преглеждат безплатно жителите на община Каолиново

Кардиолози преглеждат безплатно жителите на община Каолиново

0
ДЯЛ
Pixabay.com

Безплатни прегледи на хора със сърдечно съдови и неврологични заболявания ще бъдат извършвани през тази седмица в населени места в община Каолиново.
Консултациите са с кардиолог, кардиохирург, невролог и съдов хирург от Университетската многопрофилна болница за активно лечение „Сърце и мозък “ Плевен.
Днес екипът ще преглежда жители на града, кв. „Кус“ и селата Климент, Тъкач, Наум, Долина, Лятно и Сини вир в Здравната служба в Каолиново.
Хората от Загориче, Средковец, Гусла и Пристое могат да се допитват до специалистите в Здравната служба в сeло Браничево.
Възможност да се прегледат в петък, в Здравната служба, ще имат жители на най-голямото село в общината – Тодор Икономово.
„Инициативата на болницата в Плевен е много добра. Ние се отзовахме на предложението на лекарския екип за безплатни прегледи. Общината осигури кабинети и информирахме хората“, заяви за 24shumen.com кметът на Каолиново Нида Ахмедов.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЕкоинспекцията глоби с 10 000 лева завода за плочки в Нови пазар
Следваща статияОбластната епизоотична комисия: Свинете, отглеждани в задните дворове да се изколят доброволно до 31 юли

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here