дом Политика Караянчева: Изходът не е служебен кабинет, може би ще има промени в...

Караянчева: Изходът не е служебен кабинет, може би ще има промени в правителството следващата седмица

0
ДЯЛ

„Може би ще има промени в кабинета, които ще разберем следващата седмица, но каквото и да се случи, за мен изходът не е служебен кабинет”, заяви председателят на Народното събрание Цвета Караянчева в пазарджишкото село Виноградец. Депутатката от Кърджали определи протестите като „спонтанни”. „Ако свалим правителството, после какво? ГЕРБ е първа политическа сила като социология.
Избори до дупка също изтощават бюджета, защото провеждането им се движи около 150-200 млн.”, поясни Караянчева.
„Това, което в момента предлагат правителството и управляващата коалиция, е една програма, която има за цел да продължи повишаване доходите на българските граждани”, каза Караянчева.
Според нея вотът на недоверие, внесен от социалистите, няма да успее.
„Аз поздравявам протестиращите, че се разграничиха от политически партии и от хора, които се опитаха да ги яхнат, да ги направляват, да ги купуват, едва ли не. Това е граждански, спонтанен протест и ние трябва да го чуем”, каза председателят на НС. Тя смята, че „отровно трио” от „забравени във времето политици”, се опитва да се възползва от протеста.
Според председателя на Народното събрание, част от исканията на протестиращите са осъществими и основателни, а премиерът Борисов винаги е реагирал в такива ситуации.
И Цвета Караянчева смята, че президентът отдавна е готов с министри за служебен кабинет.
„Радев е най-големият разединител на нацията от 30 години насам, макар и в Конституцията да има разписани съвсем други функции. Единение не се постига с вдигат юмрук”, заяви председателят на Народното събрание.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДоброволци почистиха бреговете на язовир „Дибич“
Следваща статияНови 196 заразени, още 2 случая на COVID-19 в Шуменско

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here