дом Общество Кампания: Община Каспичан набира доброволци

Кампания: Община Каспичан набира доброволци

0
ДЯЛ

Община Каспичан набира доброволци, които да се включат в следните дейности: патронажна грижа на най-рисковата група – самотно живеещи възрастни хора, като им доставят храна и лекарства, дейности по информиране на населението с оказване на психологическа подкрепа, извършване на дезинфекция на открити места, масово посещавани от граждани в населените места на територията на общината.
„Страната ни се намира в безпрецедентна ситуация, овладяването на която изисква личната ангажираност на всеки един от нас. Много хора имат нужда от помощ и подкрепа. Сред тях могат да бъдат и ваши близки”, се казва в изявление на кмета Милена Недева, публикувано на сайта на Общината.
Желаещите да участват в кампанията могат да пишат на имейл адрес-obshtina@kaspichan.org или да позвънят на телефон: 0886353568
Важно е да се посочат име и фамилия, професионални умения, дейността в която желаещите могат да се включат и телефон за връзка.
За всеки един от доброволците, които ще бъдат ангажирани при възникване на необходимост, са осигурени лични предпазни средства.
„Остава ни надеждата, че отговорността на всеки от жителите на общината и стриктното спазване на предприетите ограничителни мерки ще подпомогнат усилията на всички нас за справяне с трудната ситуация. Въпреки това сме длъжни да бъдем подготвени.
В момент на кризи ние не веднъж сме доказвали, че можем да бъдем единни, да си помагаме взаимно и да се справяме с далеч по-големи рискове и опасности. Сигурна съм, че с общи усилия, с готовността на всеки да помогне, ще се справим с епидемията, която променя живота на целия свят”, завършва обръщението на градоначалника.
Милена Недева благодари на всеки, който е готов да участва в хуманната мисия.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНови 2 случая на COVID-19 у нас
Следваща статияВъвеждат временна организация на движението по пътя Шумен-Силистра

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here