дом Криминале Камикадзе на пътя: Шофьор от Иваново „летя“ със 176 километра

Камикадзе на пътя: Шофьор от Иваново „летя“ със 176 километра

0
ДЯЛ

Шофьор на БМВ от Иваново е засечен да управлява със 176 километра в час при разрешени 90. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Камикадзето е засечено по време на операция за противодействие на битовата престъпност в село Иваново. Акцията, която обхвана и тъмната част на денонощието беше под надзор на Окръжна прокуратура – Шумен.
Осем полицейски екипа работиха на територията на селото по различни направления на дейност – криминална, административна и профилактична. На входа и изхода на населеното място униформени бяха образувано временни контролно-пропускателни пунктове, служителите на които проверяваха автомобилите, които влизат и напускат населеното място. Проверени са 121 моторни превозни средства и 156 лица. Проведени са разговори и са профилактирани осем криминално проявени жители на селото. Няма регистрирани криминални престъпления.
Установени са 56 нарушения на скоростните режими. По време на проверките са констатирани различни нарушения , за които полицейските служители са съставили 11 акта и са наложени 37 глоби с фиш.
Иваново е едно от селата в община Върбица с най-тежка криминогенна обстановка. През 2019 година в селото са регистрирани 14 престъпления, 11 от тях са разкрити, а по останалите работата продължава.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия70-годишен „спонсорира“ ало измамници с 50 грама златни накити
Следваща статияБългарската комедия „Ятаган“ с предпремиерно турне в 12 града

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here