дом Общество Камен Димитров е новият зам.-кмет на община Велики Преслав

Камен Димитров е новият зам.-кмет на община Велики Преслав

0
ДЯЛ

Камен Димитров е вторият заместник- кмет на община Велики Преслав с ресор „Устройство на територията и инвестиционна политика“. Той бе назначен със заповед на кмета инж. Янко Йорданов.
„На първи май – Денят на труда, и това е не лоша поличба“, сподели пред 24shumen.com новият зам.-кмет. Определя ресора, за който ще отговаря като „твърд“.
„Изключително добро попадение е назначаването на Камен Димитров. Оценявам го като перфектен професионалист и един от най-добрите специалисти в Общината“, заяви за 24shumen.com Станислав Йорданов, бивш председател на Общинския съвет във Велики Преслав.
Човек с перспектива и амбиция за развитие, с интелект и философия за живота в един малък град. Такива хора са много ценни, категоричен бе общественикът.
Димитров е на 42 години. Магистър по бизнесадминистрация. Има 12 годишен опит в Общината като експерт по проекти и екология. Участвал е като координатор в разработването на проекти, които са получили европейско финансиране. Ръководител на проекта за създаването на Центъра за обществена подкрепа и деца с увреждания.В момента работи като координатор в проект на Общината за създаване на Социален център в село Имренчево.
Отговаря и за енергийната ефективност в администрацията.
Семеен с две деца. Зодия „Риби“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСъс собствени средства Община Върбица строи спортни съоръжения
Следваща статияБорисов: При повече от 100 заразени на ден, затваряме отново всичко!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here