дом Общество Исмет Шерифов от Бяла река се пребори за коча (снимки)

Исмет Шерифов от Бяла река се пребори за коча (снимки)

0
ДЯЛ

Исмет Шерифов от Бяла река се пребори за коча – голямата награда от традиционните за района народни борби. 42-годишният Исмет влезе в схватка с Хюсеин Курвод от Тушовица и след оспорвана борба, тушира съперника си.


За първо и второ място се състезаваха републиканските шампиони от Добрич Драгомир Стойчев и Светослав Люцканов. Драгомир спечели битката и взе голямата парична награда от кмета на общината инж. Мердин Байрям.

Сред най-атрактивните състезатели на тазгодишните борби се отличиха близнаците Драгомир и Делян от Добрич и кадетките Айджан и Айлин, които се състезават за клуба на Търговище.

17-годишната Айджан влезе и в битка със съперник по категория, който я тушира.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБелокопитово пее и танцува, почетен гост на празника е областният управител на Шумен Стефан Желев
Следваща статияПримата на българската музика – Лили Иванова с концерт в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here