дом Общество Ирина Панова от РУ-Шумен с приз от Института по социално дейности и...

Ирина Панова от РУ-Шумен с приз от Института по социално дейности и практики

0
ДЯЛ

Инспектор Ирина Панова от Районното управление в Шумен е отличена с приз от Института по социални дейности и практики. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в града.
Отличието й бе получено в полицейското управление в Шумен и връчено от началника на РУ-Шумен гл. инсп. Илиян Николов.
Годишната награда е за работата й в Детска педагогическа стая и сътрудничеството с ИСДП. Темата за децата в конфликт със закона е една от водещите за института. Инспектор Панова работи в полицията от 2007 година и се занимава с проблеми, свързани с поведението и проявите на малолетни и непълнолетни деца. „Искам да изразя моята топла благодарност към колегите от ИСПД за високата оценка, която дават на работата ни. Удовлетворена съм. Ще продължаваме да си партнираме. Използвам възможността да ги поздравя с днешния празник и да им пожелая да бъдем все така отговорни при работата си с деца в риск“, каза инспектор Панова.
Началникът на полицейското управление Илиян Николов я поздрави за получената добра оценка и й пожела да продължи да работи всеотдайно в подкрепа на децата.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОткриха цял незаконен арсенал в дома на мъж от Станянци
Следваща статияСанкции за 23 000 лева е наложила РИОСВ-Шумен от началото на годината

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here