дом Криминале Инфаркт покоси шофьор на ТИР край Нови пазар

Инфаркт покоси шофьор на ТИР край Нови пазар

0
ДЯЛ

Инфаркт е покосил шофьор на ТИР край Нови пазар. Инцидентът е станал вчера на автомагистрала „Хемус“.
Докато пътува се наложило, Кирил Р. на 54 години от Смолян да смени една от гумите на товарния автомобил, пишат колегите от 24smolian.com.
Мъжът спрял в аварийната лента. Започнал да сменя тежката гума, но неочаквано бил покосен от инфаркт. Кирил починал до камиона от страната на земеделските площи. Така камионът попречил на преминаващите шофьори да забележат мъжа. Не се знае колко време трупът е останал до ТИР-а. Сигналът за починалия мъж е подаден около 18.30 часа.
На мястото пристигнала линейка, но лекарите само установили смъртта на шофьора.
Близки на починалия разказали, че той имал редица заболявания. Страдал от диабет, наскоро бил преболедувал от пневмония, имал и стар инфаркт.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияИзтича крайният срок за деклариране на доходите и плащането на данъците
Следваща статия1 696 души от областта са започнали работа през първите 3 месеца на годината

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here