дом Общество Институции в Шумен учат деца на приятелство

Институции в Шумен учат деца на приятелство

0
ДЯЛ

Със „Сертификат на приятелството” приключи съвместната работа на Народно читалище „Стилиян Чилингиров 1963” и Комплекса за социални услуги, деца и семейства /КСУДС/ Шумен.
„За първа година работихме заедно. Тематични срещи бяха част от инициативите, с които децата се забавляваха два пъти седмично в читалището”, съобщи за 24shumen.com Севдалина Георгиева, председател на институцията.
Съобразени с детските желания са били организираните игри и викторини. Така те са придобили познания. Малчуганите са били запознати с различни професии и традиции в родния край.
Последният ден от планираната програма e преминал във веселие и разговори за бъдещи срещи. По този повод читалищният председател връчи на всички деца „Сертификат на приятелството”, който дава право на децата да посещават и ползват услугите на читалището безвъзмездно. С това се слага началото на една бъдеща ползотворна работа между двете институции, които споделят една обща цел – да задоволят интересите и детското любопитство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБАБХ: Колете прасетата и сварете месото преди да го приберете във фризера!
Следваща статияПожар унищожи покрив на навес в Мараш

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here