дом Общество Иновация: 3D магнити в добавена реалност с Кръглата църква „Св. Йоан“

Иновация: 3D магнити в добавена реалност с Кръглата църква „Св. Йоан“

0
ДЯЛ
Снимка: Община Велики Преслав

Археологически музей „Велики Преслав” представя своя нов продукт – 3D магнити в добавена реалност с Кръглата църква „Св. Йоан”, известна още под името Златна и Симеонова църква.
Изградена е 3D визуализация на изображението на църквата, което можете да разглеждате, докато се информирате на 2 езика (български и английски). Изображението на Кръглата църква е достъпно посредством картички с магнит и активирано мобилно приложение за Android, а озвучената визуализация ви дава неповторимата възможност за виртуална разходка около самата църква.
Иновативният продукт на Археологически музей „Велики Преслав“ е реализиран по проект „По стъпките на цар Симеон. 1125 години Велики Преслав“, който е финансиран от Национален фонд „Култура” по програма „Културно наследство и културен туризъм”, модул „Културно наследство“.
Изпълнител на проекта е фирма „Блек Ай Ти“ ЕООД.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия16 172 нарушения на скоростта за 9 месеца, най-примерни са шофьорите в община Каолиново
Следваща статияСъдът реши: Красен К. остава зад решетки (видео)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here