дом Общество Инж. Юлиян Пенчев Вълчев е новият директор на ОП “Общински жилища и...

Инж. Юлиян Пенчев Вълчев е новият директор на ОП “Общински жилища и имоти“

0
ДЯЛ

Инж. Юлиян Вълчев е новият директор на ОЖИ. Той е електроинженер по образование и магистър по икономика. Назначен е на длъжността директор от 29 ноември 2017 година с тригодишен мандат за управление.
Инж. Вълчев спечели обявения от Община Шумен конкурс за директор на общинското предприятие, който се проведе на 23 ноември. До участие в конкурса бяха допуснати трима кандидати Юлиян Пенчев Вълчев, Асен Аврамов Аврамов и Евгений Иванов Бонев.
По регламент кандидатите трябваше да защитят програма за развитие на предприятието за период от три години. С най-висок резултат от представянето на програмата и проведеното събеседване е Юлиян Вълчев.
ОП „Общински жилища и имоти“ отговаря за всички жилищни и спортни имоти на общината. В дейността на предприятието бяха включени управление и търговска експлоатация на паркинги и гаражи – общинска собственост, търговски площи и организиране на базари.

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДетските градини минават на делегиран бюджет от 1 март, Общинската телевизия започва 24-часови предавания
Следваща статияПрофилактика: Електронният портал „Наказателна дейност” на МВР няма да работи

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here