дом Общество Инж. Мердин Байрям: Успешна и ползотворна учебна година!

Инж. Мердин Байрям: Успешна и ползотворна учебна година!

0
ДЯЛ

Уважаеми учители,
Скъпи ученици и родители,

Първият учебен звънец е покана да прекрачите прага на родното училище с любов към знанието.
Макар започваща в трудно за цялото човечество време на световна пандемия, чието разпространение изправя всички пред необичайни условности, нека новата 2020/2021 учебната година бъде успешна и ползотворна. Да открие пред всички вас нови възможности за развитие, интригуващи предизвикателства, и интересни идеи които да осъществявате с успех. Пожелавам на всички ученици прекрачвайки училищния праг да бъдат любознателни, прилежни, и упорити – винаги изпълнени с мечти и желание да ги сбъдвате. Вярвайте в себе си, посрещайте трудностите смело, а успехите с идеята, че можете повече! Дарявайте Вашите учители, родители и приятели с много радост и уважение!
Уважаеми учители, бъдете здрави, жизнени и все така всеотдайни предавайки на поколенията вашите безценни знания и мъдри напътствия.
Уважаеми родители, бъдетe търпеливи и споделяйте усилията на децата си в преодоляване на всяка трудна стъпка в техния път на образование, израстване, и усъвършенстване!
Честит Първи учебен ден, и на добър час!

инж. Мердин Байрям
Кмет на община Върбица

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСт. комисар Ялчън Расим: Успешна и ползотворна учебна година!
Следваща статия8 сигнала за произшествия вдигнаха огнеборците на крак

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here