дом Общество Има задържан за убийството на Виктория Маринова

Има задържан за убийството на Виктория Маринова

0
ДЯЛ

Има задържан по случая с убийството на журналистката Виктория Маринова в Русе, съобщи радио „Хоризонт“.
Според информацията става дума за ром, живеел в близките къщи край мястото, където бе намерено тялото на жената. По непотвърдена информация на радиото задържаният е румънски гражданин, който има и молдовски паспорт.
Министърът на вътрешните работи Младен Маринов е в Русе, където се очаква да даде информация за заподозрян за убийството на журналистката. Към този момент от полицията не потвърждават информацията.
Сигналът за жестокото брутално убийство на 30-годишната журналистка Виктория Маринова, която е и административен директор на телевизия Ти Ви Ен в Русе, беше подаден в събота в 14.18 ч. на телефон 112 от случайно преминаващ гражданин. Тялото ѝ бе открито в храстите по крайбрежната алея в близост до тенис кортовете в Русе.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСимфониета представя: Премиерни български творби на шуменска сцена
Следваща статияВисоката скорост е най-честата причина за ПТП-а

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here