дом Общество Илиян Илиев остава управител на ВиК-Шумен

Илиян Илиев остава управител на ВиК-Шумен

0
ДЯЛ

Илиян Илиев остава управител на ВиК-Шумен. Това гласи решението на Окръжния съд по търговско дело №140/2019 г. То бе взето, след като Община Шумен обжалва избора на Жанета Панайотова за временен управител на Водното дружество. Местната власт внесе в съда искане за спиране на вписването на новия управител в Търговския регистър. С определение на Окръжния съд в Шумен вписването на Жанета Панайотова е спряно, а Илиян Илиев остава управител на ВиК-Шумен до провеждането на конкурс.
Припомняме, че на 4 декември Общото събрание на съдружниците на ВиК-Шумен освободи Илиян Илиев от длъжността „управител“ и на негово място за временно изпълняващ бе избрана Жанета Панайотова.
„Жанета Панайотова не отговаря на изискването за минимум 5 години стаж на ръководна длъжност. Тя има само 2,5 години. ВиК предстои да реализира изключително важния и мащабен проект за изграждане на пречиствателна станция за питейни води в Шумен и подмяна на довеждащия водопровод от язовир „Тича“. Смяната на управителя в такъв момент може да забави с месеци осъществяването на този голям и важен за шуменци проект. Бяхме длъжни да защитим интереса на Шумен“, каза за 24shumen.com кметът Любомир Христов.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЛитературна лаборатория „Алюзии – места и думи” на жп гарата в Шумен
Следваща статияМъжете слушат музика онлайн повече от жените, те пък търсят в интернет инфо за здравето

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here