дом Общество Изписват от болница първия шуменец, заразен с коронавирус

Изписват от болница първия шуменец, заразен с коронавирус

0
ДЯЛ
Колаж: 24shumen.com

Днес се изписва първия пациент с COVID – 19, клинично здрав, с две отрицателни проби от вирусологично изследване. Същият остава на задължителна домашна изолация в следващите 28 дни, съобщиха от МБАЛ-Шумен.
Изследваните вчера шест броя проби са отрицателни, като едната от тях е на пациентка, хоспитализирана в отделение по Нервни болести с адрес в град Нови пазар.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия30-годишен подкара кола с чужди табели
Следваща статия9 000 маски за жителите на Върбица, кметът дари 5 500 от тях

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here