дом Общество Изнесени офиси за услуги по селата в Шуменско организира Енерго-Про

Изнесени офиси за услуги по селата в Шуменско организира Енерго-Про

0
ДЯЛ

Изнесени офиси за услуги в 12 села в Шуменско организира Енерго-Про. Това съобщиха от електроразпределителното дружество.
Кампанията се провежда за седма поредна година и обхваща малките населени места в Североизточна България. Изнесените приемни работят в координация и в тясно сътрудничество с кметовете на населените места.
Услугите, които Енерго-Про предлага в своите изнесени офиси, са смяна на титуляр на партида за електроенергия, актуализация на клиентски данни за навременна комуникация с компанията, проверка и разяснение на сметки за електроенергия, заявяване на безкасови услуги и други. Клиентите удостоверяват своята самоличност в мобилните приемни на Енерго-Про с лична карта, а в случаите на заявяване на услуга или смяна на титуляр на партида предоставят за справка и оригинален документ за собственост на имот.
На 15 май приемна ще има в Тодор Икономово и Ясенково. На 16 май специалистите на дружеството ще обслужват жителите на Царев брод и Велино. Ден по-късно на 17 май приемни ще отворят в Риш и Ивански. На 20 май от услугата ще имат възможност да се възползват хората от Новосел и Градище. На 21 май приемни ще има в Мараш и Дибич, а на 22 май в Мадара и квартал „Макак“.
Подробна информация с населените места и часовете на приемните е публикувана тук.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНад 1 млн. лева за ремонти на улици в община Каолиново, в Загориче градят спортна площадка
Следваща статияНАП: Бъдещите студенти внасят до 25 август здравните си осигуровки

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here