дом Общество Изложба Screen-painting in the Digital Era в Шуменския университет

Изложба Screen-painting in the Digital Era в Шуменския университет

0
ДЯЛ

Изложба Screen-painting in the Digital Era ще бъде открита днес, 15 февруари, в 11.30 часа в галерия „Университетска” на Шуменския университет „Епископ Константин Преславски”. В нея участват студенти от Катедрата по текстилно изкуство и дизайн във Факултета по декоративни изкуства и дизайн на Националния университет на изкуствата в Букурещ, съобщават от пресцентъра на висшето учебно заведение в Шумен.
Проектите им са подготвени в лабораторията за текстилно отпечатване на Катедрата. Ще бъдат показани произведения, направени чрез печат върху гладки повърхности на рисунки, които са били обработени или директно разработени с помощта на дигитални приложения. Творбите са фокусирани върху специален разтвор за пластично рисуване, който е разработен в Катедрата по текстилни изкуства и дизайн.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПроект: 260 лв. за граждански брак във Велики Преслав „на фона на войни“
Следваща статияОгромна дупка на пиаца за таксита трови нервите на шофьорите

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here