дом Общество Изложба „Цветовете на мъглата“ на полски дипломат ще бъде показана в Шумен

Изложба „Цветовете на мъглата“ на полски дипломат ще бъде показана в Шумен

0
ДЯЛ

Фотографска изложба „Цветовете на мъглата“ на Мачей Шимански ще бъде показана в Шумен.
Мъглата я знаят (и често я проклинат) всички. На пръв поглед може да ви се стори, че разпръснатите във въздуха малки капчици вода или миниатюрните кристалчета лед, които значително ограничават видимостта, не трябва да бъдат предмет на фотографията, за успеха на която видимостта е едно от главните условия. Тази изложба обаче показва, че мъглата може да бъде цветен, живописен воал, който може да обгърне човека, да го очарова и пренесе в един разноцветен, приказен и нереален свят.
Мачей Шимански е професионален дипломат, извънреден и пълномощен посланик в Република България. Голям любител на природата, основен обект на неговите интереси са птиците, които наблюдава повече от 30 години. Автор е на много снимки, публикувани в атласи, книги и списания, включително в National Geographic. Представя своите работи на десетки изложби.
Изложбата „Цветовете на мъглата“ ще бъде представена от 17.00 часа на 30 септември в Народно читалище “Добри Войников-1856”, вход свободен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияГостенин вдигна скандал на домакинята, озова се в ареста
Следваща статияЗапочва подмяната на водопроводната мрежа по две улици в Троица

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here