дом Криминале Иззеха незаконно оръжие и боеприпаси от мъж в Иваново

Иззеха незаконно оръжие и боеприпаси от мъж в Иваново

0
ДЯЛ

Незаконна ловна пушка 12 калибър, 48 ловни патрона, 50 грама барут и 13 гилзи са иззети от 62-годишен мъж в Иваново. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Претърсването в дома му било извършено вчера сутринта след получен оперативен сигнал.

В имот на ул.“ Шейново“ служители на РУ – Велики Преслав намерили и иззели пушката, патроните, гилзите и барута.
При втори обиск в селото униформените претърсили имота на 57-годишен мъж. Полицаите открили и иззели два патрона 12 калибър, за които притежателя нямал разрешително.
По двата случая са образувани досъдебни производства.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБезплатна доставка на хранителни продукти за уязвими групи в Каспичан
Следваща статияКметът Христов с молба към шуменци: Спазвайте указанията за изолация и хигиена, бъдете отговорни!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here