дом Криминале Иззеха контрабанден тютюн и цигари в село Риш

Иззеха контрабанден тютюн и цигари в село Риш

0
ДЯЛ

Контрабанден тютюн и цигари са иззети вчера в село Риш. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Акцизните стоки са открити в частен дом в селото по време на проведената вчера под ръководството на окръжната прокуратура специализирана полицейска операция за противодействие на битовата престъпност.

От имот в село Риш са иззети 1,5 кг тютюн без акцизен бандерол и 148 къса ръчно направени цигари.
По случая е образувано бързо производство.
Както 24shumen.com вече информира при същата операция бяха иззети и две самоделни пушки от частен дом в село Веселиново.
По време на акцията на ситуираните контролно-пропускателни пунктове на входовете и изходите на населените места са проверени 125 моторни превозни средства. По време на операцията са извършени проверки на 173 лица, 4 от които криминално проявени. 42 са установените нарушения на скоростните режими. За констатирани нарушения на пътя са съставени три акта, наложени са 40 глоби с фиш.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЧестваме Рождество на Св. Йоан Предтеча и Еньовден
Следваща статияРемонтират улици в селата на общината

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here