дом Криминале Иззеха канабис, екстази и електронна везна от дома на шуменски дилър

Иззеха канабис, екстази и електронна везна от дома на шуменски дилър

0
ДЯЛ

Криминалисти от полицейското управление в Шумен намерили и иззели 400 грама канабис, 250 таблетки екстази и електронни везни от жилище обитавано от 41-годишен мъж. В петък, малко след 19.00 часа била извършена проверка на В.А. на ул. “Калиакра“ в града. В него били намерени около 3 грама бяло прахообразно вещество, по негови данни амфетамин.
Предприето било претърсване в имот, ползван от 41-годишния мъж, съобщават от ОД на МВР-Шумен. Намерени били около 400 грама кафяво-зелена суха тревна маса, която при направения полеви наркотест реагирала на канабис. Иззети са 250 таблетки, които реагирали на метамфетамин- екстази и 20 грама бяло и кафяво прахообразни вещества, които ще бъдат лабораторно изследвани. В имота са намерени и електронни везни.
Мъжът е задържан за срок до 24 часа в РУ- Шумен. Образувано е досъдебно производство за притежание на наркотични вещества с цел разпространение. С постановление на прокурор от окръжната прокуратура му е наложена мярка за неотклонение „задържане под стража“ за срок до 72 часа.
Работата по документиране на престъплението продължава под надзор на Окръжна прокуратура – Шумен.
Снимки: ОД на МВР – Шумен
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТрима младежи „разгледаха“ ареста отвътре, спипаха ги с наркотици
Следваща статияНационалният празник на Унгария бе отбелязан в Шумен (снимки)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here