дом Общество Издирва се новият тото милионер, пуснал фиша в Разград

Издирва се новият тото милионер, пуснал фиша в Разград

0
ДЯЛ

Все още не е ясен кой е късметлията, спечелил 6 564 000 лева от играта „6 от 49“ на Тото 2.
Както 24shumen.com вече съобщи, печелившата комбинация е била пусната в Разград. Човекът, уцелил верните числа стана 106-ия милионер в страната, но все още тъне в неизвестност. До момента никой не е потърсил огромната сума.
По регламент спечелилият джакпота трябва да представи фиша си в централата на тотализатора в София, след което тя ще му бъде изплатена поетапно.
Изплащането на печалбите от играта „Тото 2 6 от 49” започва в деня, следващ този на провеждане на тиража, в който са изтеглени, и приключва в срок от 45 дни от тази дата.
Ако сумата не бъде потърсена, 50% от нея ще влязат в бюджета на Министерството на финансите, а другите 50% ще бъдат дадени на спортното министерство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНад 26 000 лева са средствата от наеми на 7 язовира в община Шумен
Следваща статияЛео и цената на балканските лъвове

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here