дом Криминале Изгониха след скандал баща и син от клуб, налетяха да бият полицаи

Изгониха след скандал баща и син от клуб, налетяха да бият полицаи

0
ДЯЛ

59-годишен мъж от Шумен и 28-годишния му син били задържани след възникнал скандал в нощен клуб в града, съобщиха от полицията. Около 04.45 часа в неделя било получено обаждане в дежурната част на РУ- Шумен за възникнал спор между клиенти на заведение. При пристигане на място полицаите установили, че пред клуб на ул.“Съединение“ са двама мъже на 59 и 28 години, които казали, че охранителите ги извели навън. Станало ясно, че малко преди това между двамата и други клиенти в заведението възникнал скандал. Охранителите реагирали светкавично и извели двамата мъже. Разпитани били свидетели, снети са им писмени обяснения. При изясняване на случая 59-годишния мъж се държал провокативно, отправяни били обиди към униформените, заедно със сина си оказали съпротива по време на задържането им, направили опит да нанесат удари и да влязат в схватка с полицаите.
Съставени са има актове по Закона за МВР за нарушаване на физическата неприкосновеност на униформените и актове по Указа за борба с дребното хулиганство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВъзрастен мъж загина на място, колата му се забила в метален стълб
Следваща статияДвама си изпросиха актове за дребно хулиганство в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here