дом Други Извънредното заседание на ВиК Асоциация – Шумен се отлага

Извънредното заседание на ВиК Асоциация – Шумен се отлага

0
ДЯЛ

Насроченото за 31 март извънредно неприсъствено заседание на Асоциацията по водоснабдяване и канализация на обособената територия, обслужвана от „Водоснабдяване и канализация – Шумен” ООД, се отлага за 7 май. Председателят на Асоциацията областният управител проф. Стефан Желев, отправил новата покана към десетте общини, аргументира промяната в датата с това, че част от Общинските съвети в областта не предвиждат заседание през март заради парламентарните избори на 4 април.
Дневният ред на извънредното неприсъствено заседание се запазва и включва три стари и една нова точка. Отново ще се гласуват бюджетът на ВиК Асоциацията за 2021 година и отчетът за изпълнение на бюджета за 2020 г., както и годишният отчет за дейността на ВиК Асоциацията за 2020 г. Новата точка е одобряване на инвестиционната програма за 2021 г., изготвена от „Водоснабдяване и канализация – Шумен” ООД. Инвестиционната програма на Водното дружество за 2020 г. не беше приета от ВиК Асоциацията, поради което не е ясно какви действия и на какво основание са предприети през миналата година за поддръжка и обновяване на водопроводната мрежа в областта.
На проведеното на 5 март тази година извънредно заседание на ВиК Асоциацията не бяха приети точките, отнасящи се до бюджета на структурата, както и годишният отчет за дейността й. Това стана след като представителят на Община Шумен, която има 33.72 на сто дял в Асоциацията, гласува „Въздържал се” и по трите точки.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСтремителен ръст на новозаразени и починали от COVID-19 у нас
Следваща статия840 са установените случаи на странични ефекти от ваксиниране в България

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here