дом Общество Избират „Лекар на годината`2018“, трима са номинираните за отличия от Шумен

Избират „Лекар на годината`2018“, трима са номинираните за отличия от Шумен

0
ДЯЛ

За поредна година по повод Деня на българския лекар – 19 октомври, БЛС ще избере „Лекар на годината`2018“ на официална церемония, на която ще бъдат връчени награди на Български лекарски съюз за принос в медицината.
За първи път тази година съсловната организация ще очаква номинации на лекари не само от регионалните лекарски колегии на БЛС, а и от лечебните заведения от цялата страна. Шуменската Районна лекарска колегия номинира свои колеги за награди на национално и регионално ниво.
Националната награда „Лекар на годината 2018“ ще получи анестезиологът д-р Дошо Петков.
Номинираните за „Лекар на годината“ на регионално ниво са ревматолога д-р Стоян Тодоров и общопрактикуващите д-р Валя Миладинова-Христова и д-р Миглена Илиева.
В категория „Принос за развитие и прилагане на иновативна медицина“ е номиниран ортопедът д-р Валентин Димитров. За „Дългогодишна дейност в областта на медицината“ – д-р Явор Плашилски.
За „Принос за развитие и утвърждаване на авторитета на съсловната организация“ наградата е за д-р Венета Николова.
В категория „Ти си нашето бъдеще“ е избран д-р Васил Василев. За „Мениджър на годината“ членовете на УС на РЛК са номинирали директора на МБАЛ Шумен д-р Димитър Костов.
Снимка: Pixabay.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияУдължават срока по проект „Студентски практики“
Следваща статияЖокеи от три държави ще мерят сили на турнир в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here