дом Прогноза за времето Иде още студ! Жълт код за мразовито време в Шуменска област

Иде още студ! Жълт код за мразовито време в Шуменска област

0
ДЯЛ

Жълт код за опасно ниски температури е обявен за вторник, 27 февруари в Шуменска област. Живакът ще падне до цели минус 10 градуса, а максималната температура ще бъде също отрицателна – 6 градуса. Снеговалежът ще продължи и в утрешния ден. Това сочи справка в сайта на НИМХ-БАН.
В още 26 области е обявен жълт код за ниски температури за 27 февруари. Изключение прави само Благоевград.
Тази нощ снеговалежите от запад ще отслабват, но в Източна България ще са все още значителни. Утре и там ще са слаби, след обяд в много райони на страната временно и ще спрат. Вятърът малко ще отслабне и ще е умерен до силен, от север-североизток.
Ще бъде много студено, като сутринта температурите ще са предимно между минус 7° и минус 12°, на места и по-ниски, а и дневните почти навсякъде ще са отрицателни- между минус 2° и минус 7°, в югоизточните райони малко по-високи. През нощта срещу сряда, с преминаването на нов средиземноморски циклон, от югозапад валежите отново ще се активизират.
Снимки: НИМХ-БАН
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНаложиха още ограничения на движението по пътни участъци в областта
Следваща статияПроблемни пешеходни пътеки в цялата област, обмисля се шумяща маркировка край село Дибич

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here