дом Политика Иван Иванов влезе в Изпълнителното бюро на БСП

Иван Иванов влезе в Изпълнителното бюро на БСП

0
ДЯЛ

Шуменският депутат Иван Иванов бе избран за член на Изпълнителното бюро на БСП. Това стана днес по време на пленум на Националния съвет на лявата партия.
От ръководните органи на БСП отпадна друг шуменски активист Димитър Дъбов. Това съобщи за 24shumen.com депутатът Иван Иванов.
Останалите нови членове на Изпълнителното бюро са Борислав Гуцанов, Боян Иванов, Катя Георгиева, Стефан Бурджев, Стойко Танков и Трифон Панчев.
Националният съвет избра четирима заместници на председателя на партията Корнелия Нинова. Това са Кристиан Вигенин, Владимир Москов, Ирена Атанасова и Атанас Зафиров, който ще отговаря за новосъздадения ресор коалиционна политика.
Създадени бяха и подсъвети по ресорни политики, които отговарят на функциите на сегашното правителство.
В настоящото пряко ръководство на лявата партия постовете си запазват Асен Гагаузов, Бриго Аспарухов, Георги Свиленски, Крум Зарков, Манол Генов, Радослав Гайдарски и Стоян Мирчев.
Оперативното ръководство на лявата партия бе предложено от председателя Корнелия Нинова. То е одобрено със 136 гласа „за“, без „против“, а деветима от присъстващите са гласували „въздържал се“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПреведоха парите за погасяване на задълженията за ток на ВиК-Шумен
Следваща статияСпират водата на част от ул. „Владайско въстание“ в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here