дом Политика Иван Иванов: Само БСП може да отстрани ГЕРБ от власт

Иван Иванов: Само БСП може да отстрани ГЕРБ от власт

0
ДЯЛ

Левицата има отговорната задача да убеди българите, че с програмата си ще премахне неравенствата и корупцията. Това заяви депутатът от БСП и водач на кандидат-депутатската листа на партията за област Шумен Иван Иванов.
„БСП отива на избори с нагласата да спечели доверието на българските граждани. БСП иска да даде алтернатива на всичко, което се случва през последните 11 години. БСП е единствената партия, която може да свали ГЕРБ от власт“, категоричен бе народният представител от Парламентарната група на „БСП за България“ Иван Иванов. Той коментира ситуацията у нас по BgOnAir.
По думите на водача на листата от кандидати за депутати от социалистическите редици в Шумен – БСП е демократична партия, в нея има реални състезания на идеи. „При останалите има друг начин на работа – отгоре надолу“, каза още Иванов.
Той не скри: При нас нещата са открити и по този начин получаваме енергия за работа в кампания. Всеки, който е участвал в номинациите в листите има отношение към изборите. Корнелия Нинова е имала силата да застане начело на листата с кандидатите за депутати от левицата в Пловдив, въпреки че е много труден район, откровен бе кандидатът за 45-то Народно събрание от региона на Шумен.
Социалистът засегна темата за дефицитите на управляващите при справянето с ковид-кризата и последствията от нея. По думите му става дума и за некомпетентност, довела до ситуация, в която не са изплатени голяма част от обезщетенията, а цели бизнеси загиват заради липса на организация, точно и ясно разписан протокол и правила.
Депутатът коментира, че няма съмнение, че конституционните съдии ще уважат жалбата на президента по отношение на прокурора, разследващ главния прокурор: „Най-малкото защото тези текстове противоречат на Конституцията. Не разбрах упорството на колегите от ГЕРБ да приемат тази екзотична идея. Предупреждавахме за негативни последици. Нелепо е да има фигура на главния прокурор над главния прокурор.“
Иванов изрази позиция, че се е създала сложна ситуация – без изход.
„Накрая ще завърши с решение на Конституционния съд“, коментира Иванов като допълни, че това предложение противоречи на всякакви правни норми.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТри жертви на COVID-19 в Шуменско
Следваща статияВМРО-БНД в Шумен номинираха кандидатите си за депутатскита листа

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here