дом Общество Зрелостниците се явяват на втора задължителна матура днес

Зрелостниците се явяват на втора задължителна матура днес

0
ДЯЛ

Втората задължителна матура на зрелостниците е днес. Изпитът започва в 9.00 часа. Дванадесетокласниците се явяват на предмет по избор.
По-рано тази сутрин бе изтеглен вариант 2 на втората задължителна матура.
В област Шумен най-много младежи – 649 са предпочели да се явят на тест по биология и здравно образование. Предметите от философския цикъл са избрали 212 зрелостници, а други 208 – английски език. Едва 32-ма младежи са избрали да положат втори изпит по математика.
До 15 юни се очаква да бъдат обявени резултатите от матурата.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия83-ма са излекуваните от COVID-19 за денонощие, заразените са 22-ма
Следваща статия„Пежо“ изгоря на шуменска улица

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here