дом Общество Зов за помощ! Малкият Павел се нуждае от средства за лечение

Зов за помощ! Малкият Павел се нуждае от средства за лечение

0
ДЯЛ

Павел е бебе на по-малко от месец, но вече се сблъсква с житейска несгода. Роден е на 27 януари с вродена малформация-екстрофия на пикочния мехур. Екстрофията на пикочния мехур е една от най-тежките вродени малформации, която се среща предимно при момчета. Характеризира се с раздалечаване на симфизата, атрофия на правите коремни мускули и пълна липса на предна коремна стена, предната част на мехурната шийка и уретрата.
Родителите на Павел са се свързали с водещ детски уролог-д-р Радош Джинович, който оперира в частна клиника в Белград. Той е дал добри шансове за пълно възстановяване на детето след две операции, споделят в социалните мрежи родителите на бебето.
Първата операция вече е насрочена за 14 май тази година.
Общата сума за двете операции обаче е 20 000 евро, които са непосилни за семейството. Родителите на Павел апелират всички, които имат желание и възможност, да им помогнат. Те са създали и страница във Фейсбук „Да помогнем на Павел“.
Парите може да превеждате на дарителска сметка в Уникредит Булбанк:
IBAN: BG04 UNCR 7000 1523 5065 39
Булстат: Павел Симеонов Георгиев

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРежисьорът Николай Гундеров с номинация в конкурс за драматургични текстове
Следваща статияОбщината дава под наем паркинга на Колодрума за автокозметичен център

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here