дом Общество Зов за помощ: Майка на пет деца от Шумен няма ток и...

Зов за помощ: Майка на пет деца от Шумен няма ток и храна за децата си

1
ДЯЛ

Майка на пет деца от Шумен се нуждае горещо от нашата помощ. Анета отглежда сама децата си, няма ток, днес за закуска децата и ще се хранят единствено с двата пакета макарони със сол, които са единствената им храна за деня и тепърва ще се чуди с какво да ги изхранва. Този сигнал изпрати до редакцията на 24shumen.com читателят ни Слави Михайлов, като умолява всеки, който има възможност да помогне на многодетната майка.
По думите муq големият син, който е на 21 години никога не имал лична карта, защото няма адрес, където да бъде регистриран.
„Днес ще потърся незабавно ръководството на община Шумен да окажат съдействие да си извади лична карта момчето и да посочат служебен адрес където да се регистрира. Молбата на майката е да има лична карта, защото без лична карта никъде не го приемат на работа. По-малките 4 деца учат и всеки ден ходят на училище. Не мога да си представя какво е да гледат връстниците си в голямото междучасие как си купуват закуска а те нямат и гледат!? Не стига, че в тях няма с какво да се хранят ами и са принудени да гледат съучениците си! Просто картинката е потресаваща, нямам думи“, пише още в сигнала.
Децата имат нужда от обувки, подходящи за сезона, а номерата са следните:
Славка – №27/28, Кеворкяна – №38, Дженева -№38, Ангел – №37/38 и Росен – №45.
Ако всеки даде малко, но от сърце, ще успеем да видим радостта в очите на нуждаещото се семейство!
Добре би било да се закупят и трайни хранителни продукти: ориз, боб, леща, олио, брашно, туршии, лютеница, консерви и т.н.
При нужда от повече информация, всеки желаещ да помогне може да се свърже с нашия читател Слави Михайлов на тел.: 0877/822685.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСофиянец се опита да изтегли 10 бона от банка в Шумен с фалшива лична карта
Следваща статияСимфониета – Шумен открива сезона с тържествен концерт

1 коментар

  1. А какъв е адреса на тази жена? Бих искала да я посетя лично и да видя с какво мога да и помогна

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here