дом Общество Значението на арт туризма ще обсъждат специалисти в Шумен

Значението на арт туризма ще обсъждат специалисти в Шумен

0
ДЯЛ

Първото издание на конференцията „Между Дунав и Черно море“, която е част от тематичната поредица „България – скритата арт дестинация“, ще се проведе на 11 октомври, петък, в Регионалната библиотека „Стилиян Чилингиров“. Форумът се организира съвместно с Община Шумен и Министерството на туризма.
Откриването е в 11.00 часа в залата на библиотеката. В събитието ще вземат участие зам.-министърът на туризма Ирена Георгиева, различни специалисти в областта на историческото наследство, както и представители на музеите от градовете Силистра, Тутракан, Оряхово, Видин, Сандански и Мелник.
Ще се разглеждат теми, свързани със значението на арт туризма в България. Участниците ще представят и своите идеи и предложения за развитието на страната като дестинация през всички сезони, както и за привличането на повече туристи в различните региони на страната.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбщина Велики Преслав набира потребители по проект „Патронажна грижа за възрастни хора”
Следваща статияКонкурс „Джамията в моя живот“ организира Главно мюфтийство

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here