дом Спорт Злато и сребро извоюваха до момента шуменските бойци на Държавното по кикбокс

Злато и сребро извоюваха до момента шуменските бойци на Държавното по кикбокс

0
ДЯЛ
Снимка: СК "Шуменска крепост"

Никола Николов и Димитър Стоянов от СК „Шуменска крепост“ извоюваха златни медали при мъжете в стил лоу кик на Държавното първенство по кикбокс в Бургас. Това съобщиха от ръководството на клуба.
На специална гала вечер снощи Никола Николов в категория до 81 килограма не остави шансове на съперника си от „Тангра“-Свиленград.
На финала Димитър Стоянов, в категория до 71 килограма, се наложи срещу представителя на „Победа“-Враца.
Във финалната гала вечер бяха проведени 14 битки при мъжете и жените.
В среща за златния медал Полина Галинова в категория до 56 килограма отстъпи на представителката на „Ботев“-Пловдив.
Шуменката се би срещу национална състезателка по бокс. Въпреки, че стила бе лоу кик опонентката на Поли не нанесе нито един удар с крак. Въпреки това съдиите дадоха победата на състезателката от Пловдив.
В третият ден на първенството по кикбокс в Бургас се играят финалните срещи при най-малките, момчета и момичета между 13 и 14 години, юноши и девойки младша и старша възраст.
До този момент на ринга се качиха шестима представители на СК „Шуменска крепост“.

Снимка: СК „Шуменска крепост“

Дебютантът Габриел Чергански в категория до 42 килограма спечели злато във възрастовата група 11-12 години. В битка за първото място младокът надви представителя на „Терес“-Пловдив.
Със злато в Шумен се завръща и Никол Мартинова в категория до 37 килограма. Тя показа превъзходство над съперничката си от „Спартак“-Пазарджик и заслужено стана първа.

Снимка: СК „Шуменска крепост“

След три победи при юношите младша възраст първите места са за шуменските бойци Денислав Русев до 57 гилограма и Мариян Петров в категория до 81 килограма.
В спора за златните медали те преодоляха съперници от „Боец“-Перник и „Спартак“-Пазарджик.
Ивайло Георгиев в категория до 75 килограма остана със сребърен медал, след като малко не достигна на шуменеца да се наложи над съперника си от „Спартак“-Пазарджик, който се окичи със златото.
При момчетата 13-14 години Атанас Атанасов в категория до 54 килограма също остана втори. Той отстъпи минимално по точки от състезател на „Патриот“-Дупница.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДоброволци чистят Шуменското плато
Следваща статияПети ден високите части на Градище са без вода, селото е застрашено от воден режим

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here