дом Здраве “Зелен коридор“ за имунизиране на възрастни хора в Шумен с „Модерна“

“Зелен коридор“ за имунизиране на възрастни хора в Шумен с „Модерна“

0
ДЯЛ
Снимка: Pixabay.com

„Зелен коридор“ за имунизиране на възрастни хора на и над 65 години срещу COVID-19 организира РЗИ-Шумен утре. Това съобщиха от здравната инспекция в града.
Ваксинирането ще се извършва в Имунизационния кабинет на РЗИ Шумен на ул. „Калоян“ № 1 (до РУО Шумен). Кабинетът ще бъде отворен от 10.00 до 15.00 часа. Имунизирането ще се прави с ваксина на „Модерна“.
Желаещите лица да носят документ за самоличност и при наличие на хронични заболявания – медицинска документация.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСигналът: Заличени пътни знаци по републиканския път край Шумен
Следваща статияКарадайъ: Няма да подкрепим срутилите се ГЕРБ и БСП! Готови сме за нови избори

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here