дом Здраве „Зелен коридор” за ваксинация срещу COVID-19 в Шумен и Велики Преслав

„Зелен коридор” за ваксинация срещу COVID-19 в Шумен и Велики Преслав

0
ДЯЛ

„Зелен коридор” за свободна ваксинация срещу COVID-19 ще има и днес – 5 май, в Шумен и Велики Преслав. Имунизационният кабинет в МБАЛ-Велики Преслав ще поставя първа доза от 10.00 до 16.00 часа, а в СБАЛК „Мадара”-Шумен – от 13.00 до 16.00 часа, сочи информацията на Здравната инспекция.
Желаещите да се ваксинират ще могат да избират между препаратите на „Пфайзер” и „АстраЗенека”. Те трябва да носят документ за самоличност, а при хронични заболявания – и медицинска документация.
Днес ще бъде поставяна и втора доза на ваксината на „АстраЗенека”.
Имунизираните на 19 февруари в СБАЛК „Мадара” ще могат да завършат процедурата от 9.00 до 12.00 часа.
Ваксинираните на 19 февруари в Имунизационния кабинет на ДКЦ 1, източен вход, ет. 3, ще могат да получат втората игла на същото място от 9.00 до 16.00 часа, а ваксинираните на 24 февруари – от 13.00 до 16.00 часа.
Получилите първата доза на 21 февруари в Имунизационния кабинет на РЗИ на Калоян” № 1 ще получат втората доза на същото място от 9.00 до 16.00 часа.
Ваксинираните в МБАЛ-Велики Преслав на 21 и 22 февруари ще бъдат ваксинирани с втората доза отново там от 8.00 до 13.00 часа днес.
Получилите първата доза на 24 февруари в Медицински център „Св. Иван Рилски, пл. „Възраждане” № 1, източен вход на Старата поликлиника, ще бъдат имунизирани в същия кабинет от 9.00 до 16.00 ч.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗапочват консултациите за състава на ЦИК
Следваща статияЗадигнаха телевизор от фургон край Нови пазар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here