дом Други Здрав дух в здраво тяло: Откриха спортна площадка в село Царев брод

Здрав дух в здраво тяло: Откриха спортна площадка в село Царев брод

0
ДЯЛ

Площадка за стрийт фитнес бе открита в шуменското село Царев брод днес. На официална церемония кметът на община Шумен Любомир Христов преряза лентата на спортното съоръжение.


На площадката са разположени 6 уреда за тренировки, както и кошчета за отпадъци, осветление и пейки за отдих. Тревните площи в съседство са засети с цветя, които ще багрят площадката напролет.

Целта на площадката за стрийт фитнеса е да се възпита у младите желание за спорт, да бъдат откъснати от компютри, лаптопи и смартфони и да имат възможността да спортуват на открито. Малчуганите от училище „Св.Св. Кирил и Методий” побързаха да „тестват” новите придобивки.


Стойността на спортната площадка възлиза на 9 800 лева.
На откриването присъстваха и кметът на селото Стефан Живков, общинският съветник Веселин Пенчев, зам.-кметът по строителство Боян Тодоров, зам.-кметът по икономическо развитие на община Шумен Росица Антонова, която пък е родена в Царев Брод.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияAs when you are given having a finance essay, thats everything you have to do
Следваща статияКак да се предпазим от заразяване с вируса на птичи грип и какви са симптомите на болестта

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here