дом Общество Здравният министър разреши семинарите и изложенията

Здравният министър разреши семинарите и изложенията

0
ДЯЛ

Днес, 30 май, министърът на здравеопазването издаде заповед с която позволява провеждането на конгресно-конферентни мероприятия, семинари, изложения, в т.ч мероприятия на изложбената индустрия, при заетост на местата до 30% от общия им капацитет и при спазване на въведените противоепидемични мерки.
Същата заповед забранява, считано от 30 май до 14 юни посещения на увеселителни и игрални зали, дискотеки и барове, както и закрити площи на заведения за хранене и развлечения – ресторанти, заведения за бързо обслужване, питейните заведения и кафе-сладкарници, развлекателни центрове, детски и спортни съоръжения на закрито, в т.ч. и в търговски центрове, тип МОЛ, с изключения на заведенията с хранене в тях с открита площ и самостоятелен вход.
Точка 2 от заповедта обаче разрешава работата и посещенията на всички, изброени по-горе, без увеселителните и игрални зали, дискотеки и барове считано от 1 юни, при условията на т. 10, съобразно указанията по т. II.
Тази заповед отменя Заповед № РД-01-277 от 26.05.2020 г.
Вижте цялата заповед.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОт 1 юни: Стартира Програмата за профилактика и рехабилитация на НОИ
Следваща статия1 854 лева за лечението на 3-ма от заразените с COVID-19 пациенти в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here