дом Общество Здравният министър забрани кооперативните пазари и цветните борси на Цветница и от...

Здравният министър забрани кооперативните пазари и цветните борси на Цветница и от 16 април

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com/Архив

Със своя заповед здравният министър Кирил Ананиев въвежда допълнителни мерки по отношение работата на кооперативните и фермерски пазари. Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на здравеопазването.
Забранява се функционирането на всички кооперативни пазари и цветни борси утре, 12 април – Цветница, както и от 16-ти април.
Дава се възможност между 13.04 и 14.05 търговците на кооперативните пазари и цветни борси да реализират своята продукция в т.ч. и бързо развалящите се стоки и продукти, при строго спазване на противоепидемичните мерки, в т.ч. социална дистанция, изисквания за лична хигиена, лични предпазни средства и дезинфекция, заповядва още здравният министър.

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗасилено полицейско присъствие около църквите за Цветница
Следваща статияСлънчева и топла неделя

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here