дом Общество Здравният министърът разреши публика на мачовете

Здравният министърът разреши публика на мачовете

0
ДЯЛ

Със заповед на министъра на здравеопазването Кирил Ананиев се разрешава провеждането на първенството за първа и втора професионална футболна лига пред публика от 5 юни.
Мачовете ще се провеждат при заетост на до 30% от местата. Зрителите трябва да се настаняват най-малко през 2 седалки.
Издадената днес Заповед № РД-01-289/02.06.2020 г. отменя Заповед № РД-01-287 от 30.05.2020 г.
Междувременно и спортният министър Красен Кралев издаде заповед, с която се допускат колективни и индивидуални спортни занимания във фитнес центрове и зали, без състезателен характер, без ограничения на заетостта на местата и броя на спортуващи на квадратен метър.
24shumen.com.

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВъвежда се временна организация на движението по бул. „Ришки проход“
Следваща статияСлънчево на 3 юни

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here