дом Общество Зверски побой над деца по време на футболен мач! „Атлетик” – Шумен...

Зверски побой над деца по време на футболен мач! „Атлетик” – Шумен пускат жалба до Зоналния Съвет

0
ДЯЛ

Зверски побой над деца от шуменския отбор по футбол „Атлетик” е нанесен по време на мач в Девня. За недопустимите сцени на насилие разказаха по време на извънредна пресконференция днес в Шумен. Председателят на шуменския клуб Стойко Стойков разказа, че подобни изпълнения се случват често. Той изрази недоумение защо това е допуснато и кой го прикрива.
Фаталният мач се разиграва на 7 октомври, като още в началото са отправени обиди, груби ругатни и закани от страна на домакините и публиката към момчетата от нашия отбор. Напрежението ескалира в 30-ата минута на играта, когато е отсвирен фаул и едно от момчетата от Девня стоварва юмрук на шуменски играч. Примерът на съотборника си последват и други играчи, публиката също слиза на терена, за да „раздава правосъдие”. Треньорът на „Атлетик” и Стойко Стойков се опитват да изтеглят децата от зверското меле. За съжаление, когато децата са изведени от игрището, вече имат множество наранявания. Момчета са със синини, едно от тях има наранявания в областта на гърлото и главата, обясниха още по време на пресконференцията. Един от местните бабаити отправил заплахи и към треньорите на шуменския клуб, заплашвал, че ще им счупи ръцете. Заради безумната сценка от „Атлетик” – Шумен внасят жалба до Зоналния Съвет и молят за бърза и адекватна реакция. Утре предстои срещата с делегат от съвета, а от клуба се надяват да има справедливост и по някакъв начин да бъде наказан отбора на Девня, като най-малко искат да бъдат лишени от домакинство.
Въпреки неприятната случка в Девня, от шуменския отбор увериха, че това няма да спре децата да продължат да се занимават с футбол.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВтори ден квартал ”Мътница” e на сухо
Следваща статия„Пръв бъди без пушене и алкохол ТИ“: Стартира национален ученически конкурс „Посланици на здравето“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here