дом Култура Звезден състав музиканти от оперния жанр с концерт в Шумен

Звезден състав музиканти от оперния жанр с концерт в Шумен

0
ДЯЛ

Тази вечер от 19.05 часа на сцената на концертна зала „Проф. Венета Вичева“ излизат едни от най-търсените музиканти в оперния жанр.
Под ръководството на диригентската палка на Диан Чобанов, музикален директор на Държавна опера Пловдив, ще прозвучат най-красивите арии, дуети и оркестрови произведения от оперите „Силата на съдбата“, „Травиата“, „Бохеми“, „Мадам Бътерфлай“ и други.

Станислава Момекова

На сцената ще си партнират Станислава Момекова и Ивайло Михайлов, които са желани солисти у нас и в чужбина.
Диан Чобанов

Станислава Момекова (сопран) е носител на специалната награда за българска песен на конкурса на името на Гена Димитрова, а също така е стипендиант на фондация „Yamaha”, която за първи път се присъжда на певци.
Ивайло Михайлов

Тенорът Ивайло Михайлов има записи за RAI Classica, VTV – Сайгон (Виетнам), където е жури и ментор в шоуто X Factor и Pop Star to Opera Star, както и за БНТ и БНР.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВнасят искане за възстановяване на Военното училище в Шумен
Следваща статияОнкоболна пенсионерка дари паметници на Двора на Кирилицата